Gastenboek

Art N° guestbook
guestbook

Geweldig

4 mei 2021 17:34:21 CEST

Jullie hebben geweldige mutsjes en t-shirts. Zo blij ermee. Ze nemen de zure appel die mij binnen dit en 2 dagen te wachten staat voor een stukje weg.

Marijke

Beter dan een pruik

28 april 2021 14:36:23 CEST

Hoi,
Ik wou gewoon even zeggen dat ik superblij ben met mijn mutsjes ❤. Ik heb ook een pruik maar draag liever mutsjes. Ze zijn zalig om te dragen!

Peggy

Spray

24 maart 2021 16:52:22 CET

Hallo, Ik wou jullie gewoon even laten weten dat ik de spray voor mijn hoofdhuid fantastisch vind. Ik twijfelde eerst of ik dat wel zou nodig hebben. Maar door mijn pruik krijg ik toch snel last van jeuk en rode vlekken op mijn hoofd. Maar sinds ik jullie spray gebruik is het al veel beter. En ze is ook niet vettig of plakkerig. Heel erg blij dat jullie dat nu ook aanbieden aan jullie klanten. Doe zo voort! Liefs, Tamara x

Tamara

Super blij met mijn hippe mutsjes

24 maart 2021 14:28:49 CET

Ik zit nu aan mijn 3de chemo en sinds vorige week zijn mijn haartjes afgeschoren. Maar dankzij jullie hippe mutsjes voel ik me super comfortabel. Ik heb ook een pruikje voor in nood maar ik draag toch veel liever een mutsje

Notterdaeme

super deo

26 februari 2021 12:30:27 CET

Hallo,
Ik wou gewoon even laten weten dat ik jullie deo top vindt! Ik gebruik hem nu 2 weken en wil geen andere meer. Ik heb al veel natuurlijke deodoranten geprobeerd maar altijd had ik op het einde van de dag last van zweetgeurtjes. Maar met die die ik bij jullie kocht niet, ik blijf de hele dag fris. Ik bestel er nog een bij voor mijn man want hij is ook fan! Zo blij dat ik jullie heb gevonden! Super dankjewel, Viviane

Viviane

De mooiste!

19 februari 2021 13:28:12 CET

Jij maakt de meest handige en mooiste mutsen. Kan niet zonder mijn 2 opzet mutsen. Heb pas eentje bijgekocht via een andere site en ik ga ze netjes in de kast leggen, zo zonde! Ik had het moeten weten... Doe zo verder, je bent fantastisch! XOXO

Marijke

Helemaal top!!

12 januari 2021 14:38:08 CET

De Même nagellak! Ik heb sinds mijn chemo hele slechte nagels!! Na het opbrengen van deze matte nagelversterker zagen mijn nagels er meteen al beter uit!! Als ik dit in een review had gelezen had ik het niet geloofd. Nu heb ik weer hoop op mooie nagels zonder naar de nagelstudio te moeten. Helemaal top!!
Ik heb nu ook de remover en nagellak besteld.

Sandra Neessen

Mutsjes

7 januari 2021 17:58:27 CET

Vanaf ik de site heb ontdekt heb ik al heel wat mutsjes aangeschaft. Ze zitten comfortabel.

Annelies

Mutsjes

7 januari 2021 17:04:26 CET

Hallo,
In juni diagnose gekregen van borstkanker. Al snel had ik beslist om mijn lange haren af te snijden en ze op te zenden naar think pink. Ik wilde geen pruik dus op zoek naar mutsjes. Zo ben ik op jullie site terecht gekomen. De kleuren en motieven spraken mij wel aan. Verschillende mutsjes besteld een beetje in combinatie met mij kledij. De mutsjes zitten zeer goed, zijn zacht en sluiten mooi aan het hoofd. Geen last van naden die drukken op het hoofd. De slaapmutsjes zijn ook zalig om te dragen.
Vriendelijke groeten

Inga

Echt waar gewoon de beste

2 december 2020 16:18:57 CET

Ik heb mij vorige week weer laten vangen aan een mutsje van een ander merk. Het zag er op foto prachtig uit op een model met lang haar maar het moet gezegd. Die van jullie zitten toch nog altijd de beste. Zo zacht en nergens jeuk, ik ga er toch snel nog 3 bij bestellen voor de winter. Ik wil gewoon geen andere meer. Jullie weten echt wat wij kale dames nodig hebben om ons goed in ons vel te voelen. Danku daarvoor!

Viviane

Artikelen 1 tot 10 van 409 in totaal

per pagina
Vorige
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 41
409 review(s)

€ 100.000.000,00

Op voorraad

Binnen 1-2 werkdagen bij jou thuis

Gratis geleverd vanaf €90

14 dagen bedenktijd
Niet tevreden, geld terug