Gastenboek

Art N° guestbook
guestbook

Geweldig

8 februari 2024 14:57:23 CET

Ik vind jullie materiaal en modellen geweldig. Ik draag mijn pruik nauwelijks meer sinds ik deze mutsjes heb. Ik ben blij dat ik jullie site heb gevonden.

Catrien

Mutsje voor de nacht.

1 december 2023 21:37:07 CET

Niet alleen dames die chemo hebben gehad dragen jullie mutsjes, ik ben jaren geleden door een andere ziekte mijn haar voor altijd kwijt geraakt, overdag draag ik een haar werk. Maar in de nacht heb ik zo'n koud hoofd waardoor ik nogal eens wakker word.Vaak heb ik een mutsje geprobeerd die waren zweterig of schuurde, en zaten niet lekker. De mutsjes van jullie zijn lekker zacht en comfortabel. En nog leuk om te zien ook.

Mevr de Laat

Zo fijn!

1 december 2023 14:47:29 CET

Jouw gekozen stoffen . Oh my. Zo fijn! En zo naadloos. Nog beter!! Ik had mega onstekingen op mijn hoofd maar deze zaten lekker. En de audreys, die je om kan draaien als het warm is en je bijv zweet/chemo opvlieger hebt. Ik wou dat ik er toendertijd meer had kunnen kopen! Want ze waren echt top. Heb er nu zelfs 1 doorgegeven aan een vriendin.

Kathinka

Zalige mutsjes

24 september 2023 16:49:07 CEST

Deze week mijn mutsjes ontvangen
En wat zitten ze zalig,heb leuke complimentjes ontvangen!
Ik bestel er gelijk nog 2
Sandra

Sandra

Wauw

15 september 2023 12:33:50 CEST

Wauw wat fijn dat jullie heb gevonden! Ik vond het zo moeilijk om een mooie beetje fashionable chemo sjaal te vinden! Echt hele gave sjaals heb je! Ik heb er meteen een besteld en kan niet wachten tot hij binnen is! Hopelijk zit hij zo comfortabel als hij eruit ziet!

Maartje

Ik ben fan!

23 augustus 2023 13:38:44 CEST

Ik kocht in het begin af en toe een mutsje van een ander merk en stuurde het steeds terug. Zaten echt niet goed, stof prikte, knelde op mijn hoofd of helemaal niet zoals op de foto’s. En sommige merkjes etaleren hun mutsjes met een model met haar, dit geeft zo’n vertekend beeld dan. Ik was steeds zo ontgoocheld toen ik ze paste. Dus hier helemaal team Rosette la Vedette!

Melissa

Perfect

21 augustus 2023 11:17:49 CEST

Jullie mutjes zijn de beste. Ik had ze bewaard en over enkele maanden na 5 jaar !!! terug moeten gebruiken. Ze zaten nog steeds perfect. Ook al vele malen gewassen. Niets aan te zien. Uiteraard nog eentje besteld hè

Anita

De beste

7 augustus 2023 13:03:56 CEST

Toen ik op zoek was naar mutsjes was ik erg onzeker over wat mij zou staan. Ik koos voor 2 top plus mutsjes van Mooi Hoofd vanwege de extra volume. Kwaliteit is goed, maar het is een gedoe om die banden die voor extra volume zorgen iedere keer goed te krijgen. Ook drie Mutssja's besteld zodat ik volume kon maken met sjaaltjes. Maar de stof van de Mutssja's zijn erg dun, de slaaltjes van polyester ook en de service was ook slecht. Dus de Mutssja's waren een miskoop. Zo zonde van mijn geld. Van mijn mams en zussen een Marlene mutsje van jullie gekregen en die zit als gegoten. Ik zet 'm op en klaar.

L.

Zo liefdevol

28 juli 2023 13:48:59 CEST

Beste (mensen van) Rosette la Vedette,

Wat een liefdevol pakket mocht ik vandaag ontvangen na mijn bestelling. Ik heb het er erg moeilijk mee dat mijn haar uitvalt en dit is zo steunend en troostend.

Dank jullie wel

W.

Dank u wel!!!!!

26 juli 2023 12:11:10 CEST

Nagellak ontvangen heel blij mee,dank u wel voor de wimper/wenkbrauw serum. Wat een fijn cadeau!!!!!!
Nogmaals dank u wel.
Elly

Elly

Artikelen 1 tot 10 van 438 in totaal

per pagina
Vorige
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 44
438 review(s)

€ 100.000.000,00

Op voorraad

Binnen 1-2 werkdagen bij jou thuis

Gratis geleverd vanaf €90

14 dagen bedenktijd
Niet tevreden, geld terug